Metsäkannaksentie 1,
10940 Hangonkylä.

Huvila

Westergård on 10 hengen lomahuvila, jossa viihtyy vaikka useampi sukupolvi tai isompikin ystäväporukka. Laadukkaat materiaalit ja kartanohenki tuovat luksusta lomaan.

Taloa ympäröi kaunis ja todella iso piha vanhoine luhtiaittoineen. Tilaa temmeltää tai nauttia Hangon kesästä oman pihan rauhassa. Lähimmät kallio- ja hiekkarannat ovat vain 300 metrin päässä. Tai hyppää Jopon selkään ja hurauta keskustaan tai Itäsataman houkutuksiin. Tee Hanko-unelmastasi totta jo tänä kesänä!

Huoneet

Alakertaa hallitsee valtavankokoinen sali suurine ruokapöytineen ja sohvaryhmineen. Leveät lankkulattiat ja ruutuikkunat täydentävät kokonaisuuden. Täysin varusteltu moderni keittiö sekä tyylikäs kylpyhuone ja wc sijaitsevat myös alakerrassa. Sisääntulokuistilla voi nauttia vaikka sateisen päivän aamukahvit.

 

Yläkerran aulassa on lokoisa oleskelutila jossa verholla eristetty vuodesohva sekä kerrosänky. Master bedroom (parisänky ja kerrossänky) on hurmaava vinoine kattoineen sekä omalla hirsipintaisella kylpyhuoneellaan . Toinen puoli yläkertaa on muutettu asiakkainden toiveiden mukaisesti myös makuuhuoneeksi (parisänky ja kerrossänky). Jokaisessa kerrossängyssä alasänky 120 cm leveä ja yläsänky 90 cm leveä.

Westergård-43web

Hinnat

1.
Viikot

Päärakennus: Viikko 1890 €    (takuu 500€)
Talonmiehen asunto: Viikko 680 €    (takuu 250€)

Kodinhoitohuone käytössä yli kahden viikon vuokrauksissa.

Vuokra sisältää loppusiivouksen.

2.
Viikonloput

Päärakennus:  1380 €    (takuu 500€)
Talonmiehen asunto: 480 €   (takuu 250€)

Vuokra sisältää loppusiivouksen.

+
+
Talonmiehen asunto

Päärakennuksen yhteydessä on erillinen talonmiehen asunto 40m². Kauniisti ja tyylikkäästi remontoitu tilava yksiö omalla pikku pihalla. Yksiössä nukkuu kaksi parisängyllä ja lapsille löytyy kaksi lisävuodetta. Pihalla grilli ja neljän hengen puutarha kalusteet. Oma parkkipaikka ja sisäänkäynti.

Varustustaso

Yläaulassa on oma TV. Pihalla istuinryhmä ja grilli.

Makuuhuoneet:

Masterbedroom 40m² parisänky. TV sali 30m² Laadukas vuodesohva kahdelle, joka erotettu verholla sekä kerrossänky. Makuuhuone 30m² parisänky ja kerrossänky. Sali 50m² Laadukas vuodesohva kahdelle.

Yhteensä 10 henkeä.

Kylpyhuoneet:

upotetut termostaattisuihkut, seinään kiinnitettyt WC-pönttöt, lattialämmitys.

Keittiö:

Täysin varusteltu moderni keittiö: integroidut kodinkoneet, astianpesukone, kaasuliesi, erillinen uuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin.

Etäisyydet

- Lähimmät kallio- ja hiekkarannat 300 m
- Hangonkylän satama (vierasvenesatama)800 m
- På Kroken -ravintola ja Ekströmin kalapuoti, uimaranta) 800 m
- Keskusta 2,5 km

Kuvia huvilasta

Huom! kuvat viime kesältä, uutta huonejärjestystä ei ole vielä päivitetty.

 

Kuvia talonmiehen asunnosta